random1_4.jpg
random2_2.jpg

Lijsten

Om een mooie overgang te creĆ«ren van de wand naar het plafond is het aanbrengen van een sierlijst de juiste oplossing. Er is keuze uit vele verschillende soorten sierlijsten. Welke u ook kiest, wij zorgen voor de perfecte afwerking. Ook sierplijsten kunnen gebruikt worden om leidingen en gordijnrails weg te werken. Zowel een traditionele als een moderne sierlijst geeft uw kamer een sjeike uitstraling. Geef  uw kamer meer sfeer en kies voor een mooie strakke sierlijst.

 

Buitenwerk

Er zijn diverse soorten sierpleisters die prima te gebruiken zijn om buitenmuren, terras-wanden en andere oppervlakten af te werken. Door middel van raapwerk bereiden wij de gevels voor op het aanbrengen van sierpleisters of schilderwerk. Wij werken uitsluitend met hoogwaardige kwaliteits-producten waardoor uw woning of pand goed beschermt is tegen verschillende weersinvloeden, mooier oogt en in waarde stijgt.Schuurwerk

Bij daglicht ziet een schuurplafond er door de veranderende lichtinval van de seizoenen elke keer weer anders uit. Een schuurplafond zal u daarom ook niet snel vervelen. Schuur-plafonds worden gemaakt uit een mineraal gebonden mortel van zilverzand en kalk dat op een ondergrond van gipsplaten of beton wordt aangebracht. Tevens is het mogelijk om met schuurwerk een holle plint te vervaardigen waardoor bijvoorbeeld leidingen of gordijnrails mooi weggewerkt kunnen worden.

Sierpleister

Sierpleister is een structuurpleister om wanden mee af te werken en is in verschillende diktes en kleuren aan te brengen. Er zijn verschillende soorten sierpleister, zoals barok, spachtel en korrel. Barok heeft een rustieke uitstraling, is krasvrij en heeft een hoge isolatiewaarde. Spachtel-putz is zowel voor binnen als buiten geschikt. Houdt u van meer structuur? Het aanbrengen van zowel grove als egale korrels is voor ons geen probleem.

Contact

Neem contact op met Stukadoorsbedrijf Arentz uit Gendringen voor al uw stucwerk. Een offerte laat direct zien wat u aan ons heeft. Natuurlijk zit u dan nergens aan vast, maar u weet dan wel dat u vrijwel altijd voordeliger uit bent dan u had verwacht. Vergroot wooncomfort en waarde van uw woning door ongeĆ«venaard stucwerk!

Stukadoorsbedrijf Arentz
Rozemarijn 16
7081 JC Gendringen

-- Bezoekadres:
 Zeddamseweg 9
 7075EA Etten
 (alleen op afspraak)
 Tel: 06-20037008